Birgitte Drent Sørensen

Adresse: Nyvænget 3, 4654 Faxe Ladeplads

Tlf.nr: 20356093

Mail: bdsfaxeldp@gmail.com

Web: www.drentsoerensen.dk

FB side : https://www.facebook.com/profile.php?id=1407945021

Kunstform/former: Billedkunst

Stil/ inspiration:

Jeg har malet billeder i 15 år. Jeg er fascineret af de fire elementer: jord – himmel – ild og vand. Det er især mine rejser til de nordatlantiske lande, som inspirerer mig, men også min historiske interesse, i form af hulemalerier og helleristninger, afspejler sig i billederne. I mine billeder indgår forskellig struktur som sand, rust og lava. Jeg arbejder i flere stilarter, men den stramme, kubistiske stil er den mest brugte.

Eget galleri: Nej

Firma: Nej

Kan kontaktes for kundebesøg: Ja på mail/mobil

Kan kontaktes for udstilling: Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgitte Drent Sørensen

Loading