Inga Dóra Sigurdardóttir

Adresse: Freerslevvej 18, 4690 Haslev

Mobil: 23702276

Mail: ingdor23@gmail.com

Hjemmeside: www.ingadora.dk

Facebook: ja

Eget galleri: nej

Kunstform: Billedkunst

Stil/inspiration:

Jeg er født og opvokset i Island, på en ø, syd for islands kyst, som hedder Vestmannaøerne. Jeg flyttede til Danmark i 2006, og har boet i Haslev alle årene, sammen med min mand. To af mine døtre bor også i Haslev, og den tredje bor i Stockholm

Jeg har altid været kreativ, med alskens håndarbejde, og har haft en kærlighed for at male og tegne siden jeg var barn. Det er dog først i de senere år, at jeg for alvor er kommet i gang med maleriet. Først malede jeg med akryl, men nu har akvarellen taget over. Jeg kan godt lide, at akvarelfarverne spiller sit eget spil, og de forskellige teknikker er spændende og sjove at lege med.

Min inspiration finder jeg især i den islandske natur, som jeg er vokset op i. Jeg maler både landskab, men også fugle, hvor lunden (søpapegøjen) har en særlig plads i mit hjerte. De findes i kolonier på Vestmannaøerne, og jeg er derfor vokset op med den smukke fugl tæt på livet.

Den danske natur maler jeg også, hvor jeg finder træer og skove særligt spændende at male.

Jeg har udstillet mine værker forskellige steder igennem årene, bl.a. på Haslev bibliotek, i det islandske kulturhus i København, i Sorø, Ringsted, Slagelse og Faxe.

Jeg håber, at mine værker giver jer et indblik i den kontrastfyldte og dramatiske natur, som jeg er vokset op i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading