Lise Mandrup Andreassen

Lise Mandrup Andreassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresse: Vemmetoftevej 25, 4654 Faxe Ladeplads

Tlf.nr: Mobil 20228417

Mail: lise.m.andreassen@gmail.com

Web: www.galleriglad.dk

Kunstform/former: Akrylmaling på lærred, skamler og koste

Stil/ inspiration:

“Jeg har malet i godt 10 år. Jeg maler med akryl på lærred og skamler, koste, urtepotter osv. Jeg starter ofte med mange farver på lærredet, hvorefter jeg sprayer med masser af vand. Mens jeg leger med farverne kommer ideen til mig. Det er ofte forskellige følelser, som presser sig på, og viser sig som sjove fugle eller andre naive udtryk.

Glade farver smitter mit humør. Det er svært at være trist, når der vokser sjove og glade dyr og fugle ud af mine billeder.

Jeg maler med fingrene, klud, pensel, spartel og nogen gange masser af vand. Jeg søger og afprøver nye teknikker og ofte bruger jeg stencils og forskellig collage i baggrunden.

Det er med en legende tilgang, og i øjeblikket bliver det ofte venstrehåndstegninger med fjer og blæk. Men hele tiden med de klare farver som min første prioritet. Farverne gør mig glad. Kan jeg få andre til at trække på smilebåndet bliver jeg ekstra glad.

Jeg maler for at være glad og gøre andre glade”.

Derfor hedder min hjemmeside

www.GalleriGlad.dk

Eget galleri: ja

Firma: Nej

Kan kontaktes for kundebesøg: Ja på mail/ mobil

Kan kontaktes for udstilling: Ja

Lise Mandrup Andreassen

Lise Mandrup Andreassen

Lise Mandrup Andreassen