Lis Løvdahl Flodig Hansen 

Adresse: Kelstrupvej 10, Dalby, 4690 Haslev 

Tlf.nr.: 28637043 

Mail: lis@faaryouonly.dk

FB side: Får you only

FB gruppe: Dyremaleren  

Instagram: lislovdahlflodinghansen  

Kunstform: Billeder i akryl/olie, uld og pastel. Figurer i keramik, stentøj og uld. Strikkede dyr.  

Stil / inspiration: Naturalistisk

 

Jeg har malet og tegnet hele mit liv og startede som porcelænsmaler på Flora Danica afdelingen.                                                                                 Samtidig fik jeg en grundig tegneuddannelse og snuste til billedhuggeruddannelsen hos Henry Luckow Nielsen. Det førte til mange opgaver senere hen. Først med eget firma med porcelænssmykker og reklametryk, så 12 år på en tegnestue med illustrationstegning og samtidig samarbejde med Rune T. Kidde med farvelægning af hans gendigtning af H.C. Andersen som tegneserie. Så fik jeg får og blev grebet af at filte. Jeg fandt ud af, at man kan lave de skønneste billeder med uld, og til formgivning var det helt perfekt.

Jeg begyndte at undervise i filtning og har nu gjort det i 25 år. Ud over filtningen laver jeg malerier med akryl og olie og jeg laver pasteller. Jeg modellerer dyr og garnskåle med dyr på i keramik og stentøj. Min inspiration er naturen og dyrene omkring mig samt eventyr. Nogle gange får det et lille tvist, så eventyret får en anden betydning.

Jeg har også lavet en bog med strikkede krammedyr. Først blev de filtet og nu også strikket. Igen er det dyrene, som giver inspiration, og da jeg syntes, der kun var hæklede dyr, gik jeg i gang med at strikke dem. Da jeg først kom i gang, kunne jeg slet ikke stoppe.

 

Eget galleri: Ja, galleri og butik. Åbent efter aftale.

Firma: Ja: Får you only og Jeg underviser i filtning. Jeg laver billeder og andre ting på bestilling.

Kan kontaktes for kundebesøg: Ja på mobil, mail eller FB.

Kan kontaktes for udstilling: Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading