Lise Vestergaard

Adresse: Strandvejen 118, 4654 Faxe Ladeplads

Tlf.nr: 60614104

Mail: keramiklise@gmail.com

Hjemmeside: www.keramik-lise.dk

FB: Udstillinger og events: https://www.facebook.com/Keramik-lisedk-1418488171755894/

FB: Kursus og keramisk Kunst Klub: https://www.facebook.com/Keramisk-Kunst-Klub-Faxe-Ladeplads-ved-Lise-Vestergaard-328011893911644/

 

Kunstform/former: Keramik

Stil/inspiration:

“Jeg har udstillet forskellige steder og med forskellige temaer, der afspejler verden i dens mangfoldighed, kærlighed og absurditet. Formerne skal være spændte og dekorationen slutter sig til formen – ofte i en bevægelse, der fører øjet rundt.

Jeg har altid lavet mine egne glasurer, da det er unikke ting. Det er relieffer til mur udsmykning og skulpturer og brugskunst som skåle, lys krukker, fade, krus afstressningkugler, fredsamuletter. Det er stentøj der brændes i gasovn og er frostsikkert. Kurser i formningsteknikker og drejekurser – Det er en stor glæde at se udviklingen og glæden ved at skabe hos deltagerne på mine kurser og så har jeg en keramisk kunst klub, hvor vi hjælper hinanden. Alt med musik til. Om sommeren er der overnatningsmulighed for kursusdeltagere 5 min´s gang fra vandet.

Selv lærte jeg at dreje i Japan. Jeg har arbejdet på værksteder på Bornholm, Østerbro og gået på Sønderborg Tekniske skole.

Eget galleri: Ja

Firma: Ja

Kan kontaktes for kundebesøg : I sommermånederne er der åbent på udstillingen de fleste søndage kl. 11-16.30. Samt efter aftale hele året sms eller ring til 60614104 eller mail til keramiklise@gmail.com

Kan kontaktes for udstilling: Ja

Lise Vestergaard

Lise Vestergaard Lise Vestergaard

Lise Vestergaard

 

Loading